Comment

Onlangs een evenement georganiseerd in de ArtCube. Toplocatie: mooie grote functionele zaal waar je ook een intieme sfeer kan creëren, vriendelijke ontvangst, dichtbij Gent, ruime parking, ...

Ruben V.

Comment

Comment

Een prachtige locatie (oa intieme bodega in Argentijnse stijl, zalen in oud industrieel textielpand) met privé-parking net buiten de stad en vlot bereikbaar, een aanrader voor elk evenement!

Kris V.

Comment

Comment

Vorig weekend was ik te gast op een bruiloft in de ArtCube en ik kreeg onmiddellijk een wow-gevoel bij het aankomen in de zaal! Alles was tot in de puntjes in orde: tafeldecoratie, lekker eten, vriendelijk personeel èn héérlijke cocktails, kortom : een geslaagde avond!

Brigitte S.

Comment

Comment

Super eventlocatie ! Leuk concept die tal van mogelijkheden biedt. Daarnaast ook gemakkelijk bereikbaar met een heel ruime parkeergelegenheid, echt een pluspunt. Mij zie je daar zeker terug! 

Sabina K.

Comment

Comment

Knappe zaal voor tal van evenementen.

Limousineverhuur Limodeluxe

Comment

Comment

Langs deze weg wil ik heel graag de zaalverantwoordelijken bedanken voor hun ondersteuning tijdens het event. Het was een TOP-avond ! Zowel in de opbouw als in de late uren stonden zij steeds klaar en zochten mee naar suggesties. Tot binnenkort !

Marjan V.

Event Connect

Comment

NL
EN